Az MCU sztárja, Chris Pratt egy perc alatt kirakja a Rubik-kockát (videó)

Noha egyelőre nem derült ki, hogy Chris Pratt a valóságban is rendelkezik szuperképességekkel, a színész mindenesetre nem kis meglepetést okozott a közösségi médiában azzal hogy alig egy perc alatt kirakta a Rubik-kockát.

Prattnek az elmúlt időszakban nem kevés ideje volt arra, hogy csiszolgassa a legendás logikai játékhoz fűződő képességeit, bár a Jurassic World: Világuralom forgatása a nyáron gőzerővel zajlott, alig egy hete vált hivatalossá, hogy a munkálatok két hétre ismét leállnak, így a rajongók valószínűleg már most izgatottan várják, milyen trükköt is villant legközelebb a színész.

“Egész évben próbáltam egy perc alatt kirakni a Rubik-kockát, hogy ezt az Instagramon is megoszthassam. Végre sikerült, a világrekord azt hiszem, hogy 5 másodperc talán. Ez viszont csakis fekete mágia lehet. Azok a srácok, akik képesek kirakni a kockát 10 másodperc alatt számomra igazi hősök. Unatkozol a karantén alatt? Szerezz egy Rubik-kockát!” - írja Pratt.

A Világuralom rendezője, Colin Trevorrow nemrégiben jelentette be, hogy a produkció stábjában két embernél is kimutatták a koronavírust, emiatt pedig egy ideig kénytelen szünetelni a forgatás, az új tervek szerint a film 2022. júniusában kerül majd a mozikba. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I’ve been trying all year to solve a Rubik’s Cube in under a minute so I can post it to Instagram. I finally did it!!! The world record is like 5 seconds. Which is actually done by using dark magic I think? So. That doesn’t count in my book. Just kidding. The kids who do the Rubik’s cube in under ten seconds are my heroes. Stuck in quarantine!? Get you a Rubik’s Cube!

chris pratt (@prattprattpratt) által megosztott bejegyzés, Okt 9., 2020, időpont: 7:13 (PDT időzóna szerint)