Az ördögűző: A hívő: Még be sem mutatták, máris megvan a második rész premierdátuma, és ez még nem minden!

Idén októberben a hazai mozikba is megérkezik Az ördögűző: A hívő, ám nagyon úgy tűnik, hogy a stúdió áll meg ezen a ponton.

Az Universal ugyanis már hivatalosan is bejelentette, hogy The Exorcist: Deceiver címmel 2025 áprilisában érkezik a folytatás, amelyet a jelenlegi tervek szerint szintén David Gordon Green rendez majd. 

A kultikus horror első felvonása még 1973-ban jelent meg Az ördögűző címmel, azóta pedig nem igazán sikerült a további folytatásokkal felülmúlni azt a borzongást, amelyet a produkció kiváltott a nézőkből, így Gordon Green szerződtetése a projekthez már alapból nagy reményekkel kecsegtet.

Ez viszont még nem minden, a stúdió ugyanis azt is közölte a nyilvánossággal, hogy trilógiává szeretnék bővíteni az új Ördögűzőt, a harmadik felvonásról és annak megjelenési dátumáról persze egyelőre nincsenek további hivatalos információk.

Az ördögűző: A hívő tehát október 12-én érkezik a magyarországi mozikba, a film főszerepeiben pedig Ellen Burstyn, Leslie Odom Jr., Ann Dowd, Raphael Sbarge, Okwui Okpokwasili, Lidya Jewett és Jennifer Nettles lesznek láthatók.

horror

SkyShowtime (2024.05.17.)

Ez év őszén lesz 50 éve, hogy bemutatták a filmtörténet egyik legijesztőbb horrorfilmjét, amely világszerte sokkolta a közönséget. Idén októberben egy új rész történet... több»