Christopher Nolan menthette meg Anne Hathaway (galériánkban) karrierjét. A színésznő egy friss interjúban ugyanis elmondta, hogy rengeteg támadás érte azután, hogy A nyomorultakban nyújtott alakításáért Oscar-díjat kapott.

“Sokan nem voltak hajlandók szerepet adni nekem, mert úgy gondolták, hogy az interneten mérgezővé vált a karakterem A nyomorultak után. Christopher Nolan volt az én védőangyalom, aki végül nem törődött mindezzel, és az egyik legszebb szerepet adta nekem az egyik legjobb filmben, amiben valaha is részt vehettem” - mondta a színésznő a Vanity Fairnek adott interjúban.

Hathaway azt is hozzátette, hogy az Oscar-győzelem után azzal kellett szembesülnie, hogy a Google keresőjében a nevéhez kapcsolódóan azonnali találatként szerepelt a "Miért utálja mindenki Anne Hathawayt?”. Sokak szemében a színésznő túlságosan drámainak ható, a köszönőbeszédeiben állítólagosan őszintétlenséget sugárzó modora váltott ki visszatetszést.

“A megaláztatás elképesztően kemény dolog. A kulcs az, hogy nem szabad hagyni, hogy ez lenyomjon téged. Bátornak kell maradnod, és ez nehéz lehet, mert azt gondolod: ‘Ha biztonságban maradok, ha meghúzom magam, nem hívom fel magamra a figyelmet, akkor talán nem fog annyira fájni’. Ezt viszont nem teheted, ha színész vagy. Ez egy kötéltánc. Arra kéred az embereket, hogy az idejüket, a pénzüket, a figyelmüket és a törődésüket fektessék beléd. Szóval adnod kell nekik valamit, ami mindezeket megéri. És ha ez nem jár áldozattal, akkor mit is kínálsz valójában?” - mondta a színésznő.

“Tényleg nem akarom felhánytorgatni a múltat, de tényleg ez volt a szörnyetegem, az internet ellenem fordult és gyűlölt, de egyúttal ez egy jó dolog is. Hihetetlenül megerősödhetsz az ilyen dolgok miatt. Szóval azt hiszem, azt mondanám, hogy amikor rossz dolgok történnek, ne félj tőle - csak menj vele, sodródj vele” - tette hozzá Hathaway.

Hathaway egyébként a Michael Showalter rendezésében készült The Idea of You című filmben lesz látható, amely idén májusban debütál a Prime Video műsorkínálatában, és amely már most rekordot döntött egy nagyon izgalmas szemptonból.

dráma

Sophie, a 40 éves elvált anya dacol a hőséggel, hogy lányával együtt elmenjen Coachellára, miután apja lemondja a közös utazásukat.