Charlize Theron megdöbbentő részletet árult el azzal kapcsolatban, milyen megalázó körülmények között kellett dolgoznia pályafutása elején.

A színésznő a Harper's Bazaarnak adott interjújában beszélt arról, hogy egy általa meg nem nevezett rendező évekkel korábban a forgatás alatt kizárólag arra törekedett, hogy Theron minél kívánatosabbnak tűnjün a felvételeken.

“Az, hogy egyáltalán nincs kontroll a ruházatod felett, az egy nagy dolog, ami k*rvára idegesített engem éveken át. Az, hogy egy fickó szinte a szemük láttára kényszerít egy ruhapróbára, az ilyesmi nagyon lealacsonyító. Nem volt erről vita. Csak annyit mondtak: 'Ezt kell viselned’” - mondta Theron.

“Emlékszem egy filmre, ahol egy férfi rendező állandóan ruhapróbára vitt. És annyira nyilvánvaló volt, hogy ez a szexualitásommal volt kapcsolatos, és azzal, hogy mennyire vagyok b*sznivaló a filmben. Amikor a pályát kezdem, ez normálisnak számított” - tette hozzá a színésznő.

A nők szexualizálására való hollywoodi törekvés elleni küzdelem Theron karrierjének egyik állandó témája volt. 2003-ban alapította meg produkciós cégét, a Denver & Delilah-t, a színésznő akkori elmondása szerint A rém forgatásán túl sok negatív tapasztalat érte, szerinte ugyanis a készítők egy “dögös leszbikus” filmet szerettek volna Christina Riccivel.

Charlize Theron egyébként rövidesen a Jók és Rosszak Iskolájában lesz látható, amely a Netflixen debütál majd.

akció | dráma | fantasy

A hősök és gonoszok iskolájában kezdődik minden tündérmese. Sophie és Agatha mindig is a legjobb barátok voltak, ezúttal viszont egy tündérmese két ellentétes oldalán... több»