Az új Superman-film: Ez a 3-3 színész és színésznő már túl van a kamerateszten

Miután a nemrégiben megjelent Flash – A Villám nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, a DC új elnökeire, James Gunnra és a Peter Safranra még nagyobb nyomás nehezedik.

Mindez azt jelenti, hogy a Gunn által beígért új Superman: Legacy film még hangsúlyosabbá válik majd a jövőben. Ez annak is betudható, hogy a jövőben nem Henry Cavill alakítja majd a DC ikonikus hősét, ám azt, hogy ki is veszi át majd a stafétát a szerepben, egyelőre kérdéses.

Gunn egyébként az elmúlt hetekben tesztfelvételeket is készített az esélyes színészekkel a Warner burbanki stúdiójában, amelyeket az értesülések szerint már be is mutatott a stúdió vezetőségének, döntés azonban továbbra sem született a szereposztást illetően.

A források szerint a rendező három színészt és színésznőt hívott meg a próbákra, így jelenleg Nicholas Hoult és Rachel Brosnahan, Tom Brittney és Phoebe Dynevor, valamint David Corenswet és Emma Mackey párosításai a legesélyesebbek Clark Kent és Lois Lane szerepére.

A további értesülések szerint múlt vasárnap Hoult, Brittney és Corenswet megjelenésével újabb próbafelvételeket és jelmezpróbát is tartottak, így a döntés már a héten megszülethet a Warner vezetőségénél.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Ugyan miért csak ezt az egy univerzumot mentenéd meg, ha képes vagy arra, hogy bármilyeket megmentsd? Barry Allen úgy tűnik, magára maradt a Föld védelmében, amelyet a káosz ural.... több»