Az utolsó boszorkányvadász segítette Vin Dieselt a gyászbanA kép forrása: Summit Entertainment

A Halálos iramban-filmek sztárja elmondta, hogy a hamarosan a hazai mozikban is debütáló Az utolsó boszorkányvadász különleges módon segítette őt a gyászban.

A tavaly tragikus körülmények között elhunyt Paul Walker és Vin Diesel nagyon szoros baráti kapcsolatot ápolt. Diesel a halálesetet követő hónapokban számos alkalommal beszélt nyilvánosan a tragédiáról, és hogy miként érintette őt barátja elvesztése.

A színész az  Associated Press-nek adott interjújában elmondta, hogy hamarosan érkező filmje, melyben egy halhatatlan boszorkányvadászt alakít, egyfajta terápiaként szolgált abban, hogy feldolgozza Walker elvesztését.

'A halhatatlanság elképzelésében van valami melankolikus. A 2014-es egy nagyon kemény év volt számomra, több szempontból is. Egy olyan karaktert alakítani, aki leplezni kényszerül bánatát - a veszteséget - nagyon testhezálló volt akkoriban, mert a civil életben is így éreztem a Halálos iramban 7-et követően' - árulta el.

Disel hamarosan újra eljátszhatja Dom szerepét a Halálos iramban 8-ban, mely múlt héten F. Gary Grayszemélyében megtalálta rendezőjét is.

Az utolsó boszorkányvadász hazai premierje október 22-én esedékes.