Úgy tűnik, balszerencsésen alakult Aziz Ansari Good Fortune című filmje.

A THR jelentése szerint a jelenlegi WGA írósztrájk miatt a Lionsgate és Ansari kénytelen volt határozatlan időre felfüggeszteni a projekt forgatását. A Lionsgate tegnap este hozta meg a döntést, miután a hét elején, május 16-án és 17-én két egymást követő napon is sztrájkolók szakították meg a forgatásokat Los Angeles koreai negyedében. Van remény arra, hogy a Good Fortune munkálatai újraindulnak, de ha a WGA sztrájk a nyár végéig tart, akkor Ansari számára ez egy újabb elveszett projekt lehet.

Úgy volt, hogy Seth Rogen és Keanu Reeves mellett Ansari is a film főszereplője lesz, emellett pedig a projekt a rendezői debütálása lenne. A film forgatókönyvét is ő írja, de Ansari a WGA sztrájkszabályainak megfelelően nem írt további anyagot a filmhez. 

Ha a Good Fortune meghiúsul, ez lesz a második alkalom, hogy Ansari tervezett rendezői debütálását zsinórban leállítják. Ansari előző, a Searchlight számára készített filmtervét, a Being mortal című filmet azután törölték, hogy egy Bill Murray forgatáson tanúsított viselkedéséről szóló panasz miatt vizsgálatot indítottak. Rogen ebben a filmben is szerepelt volna, Keke Palmerrel együtt. A Searchlight idén februárban megerősítette, hogy a filmet elvetették.

Ez egy komoly pechsorozat, vagy rossz karma Ansari számára, aki még mindig próbálja rehabilitálni karrierjét, miután a szexuális visszaéléssel kapcsolatos vádak kisiklatták azt 2018-ban. Ansari eredetileg az NBC Városfejlesztési osztály című komédiájában vált sztárrá, mielőtt a Netflixre megalkotta volna a Master of None - Majdnem elég jót. Ez a sorozat Emmy-díjat nyert, ami még inkább növelte Ansari sztárságát. De most úgy tűnik, Ansari talán soha nem fog nagyjátékfilmes rendezőként debütálni.