83 Avatar  (2009)

Megérkeztek az első látványképek James Cameron készülő filmjéhez az Avatar folytatásához. A 2009-ben mozikba került első rész a mai napig mérföldkőnek számít a filmgyártásban, ráadásul úgy tűnik, hogy az Avatar 2 sem fog e tekintetben alulmaradni.

Cameron kultikusnak számító alkotása a tavalyi évig minden idők egyik legmagasabb bevételét termelő mozifilmjének számít, amelyet a Marvel szuperprodukciója, a Bosszúállók: Végjáték tudott csupán megugrani.

A rendező persze gratulált a Végjáték készítőinek, a egy korábbi interjúban azonban finoman utalt arra, hogy ne sokáig ünnepeljenek, hiszen a további Avatar filmek nagyon hamar visszafogják szerezni az első rész dicsőségét.

Aki ismeri Cameron munkásságát, az tudja, hogy a rendező és producer sosem beszél a levegőbe, most a film hivatalos Twitter oldalán megosztott koncepciók pedig mindezt alátámasztani látszanak.

Bár az Avatar 2 hivatalos szinopszisa egyelőre nem ismert, a fotókkal együtt egy apró információ is érkezett, miszerint a rajongók nem csupán Pandorába térnek vissza, hanem egy teljesen úgy világot is megismerhetnek, hiszen a második rész várhatóan sokkal szélesebben bemutatja majd a hold élővilágát és környezetét.

Nem is húznánk tovább az időt, lentebb mutatjuk is a képeket, ha pedig nem láttátok volna még az első részt, fentebb linkeltük az előzetest, amely garantáltan meghozza a kedvetek hozzá!