A Batgirl színésznője, Leslie Grace bepillantást engedett abba (galériánkban), hogy miként is festett volna a produkció, ha a Warner Bros. nem kaszálja el a tavalyi évben.

Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezése közel 80 millió dollárt emésztett fel, ennek ellenére a stúdió vezetősége úgy döntött, hogy soha nem küldi mozikba a projektet. David Zaslav új irányvonalat kíván erősíteni a jövőben a Warnernél, a Batgirl elkaszálása viszont számos rajongót feldühített.

Leslie Grace viszont nem hagyta annyiban a dolgot, így ha néhány fotó erejéig, most bepillantást kaptunk a Batgirl kulisszái mögé. A képeken nem csak Leslie látható a teljes öltözékben, hanem néhány gonosztevő is felbukkan.

“Bárcsak láthattuk volna Batgirl-t. Boldog új évet, remélem 2023-ban lesz még egy lehetőséged, hogy újra eljátszd őt” - olvasható az egyik hozzászólásban, többen pedig elegánsnak és modernnek találták az új öltözéket.

A rendezőpáros egyébként a Vörös-tengeri Nemzetközi Filmfesztiválon adott interjúban beszéltek arról, hogy nagyon lehangotla őket a hír, amikor megtudták, hogy törölték a projektet.

“Még rengeteg munka volt hátra, de azt mondták, hogy pénzügyi döntések miatt, és ezzel vége, a filmet nem lehet bemutatni” - mondta Adil.