Batman: Petícióban tiltakoznak Robert Pattinson ellen

Miután kiderült, hogy Robert Pattinson az egyik legnagyobb esélyes a Batman szólófilm főszerepére, gyakorlatilag felrobbant az internet. A színésznek úgy tűnik, még mindig nem nézték el az Alkonyat-filmeket.

Hiába bizonyította Robert Pattinson már számtalanszor az Alkonyat óta, hogy kiváló színész, sokan még mindig nem tudnak elvonatkoztatni a pályáját beindító vámpíros románcától.

Sőt, John Roden egészen odáig ment, hogy a Change.org-on petíciót indított azért, hogy a Warner ne szerződtesse le a színészt a Batman főszerepére. Bár a közösségi média felületein sokan kifejezték a nemtetszésüket, a petíciót eddig mindössze alig több mint négyezren írták alá (szemben a Trónok harca nyolcadik évadának remake-jét követelőkkel, akik már több mint egy millióan csatlakoztak a kezdeményezéshez).

Pattinson mellett a másik potenciális jelölt a Mad Max: A harag útja hadfiját játszó Nicholas Hoult, az ő személye azonban korántsem váltott ki ilyen mértékű visszhangot.

Az új Batman-film főszerepére mindenesetre egy fiatal színész keres a Warner, és bár a produkcióról egyelőre nem sokat tudunk, annyi biztos, hogy a sztori inkább a karakter detektív képességeire fókuszál majd.

A The Batman a tervek szerint Matt Reeves rendezésében 2021. június 25-én debütál majd a mozikban. Addig is castingot illető újabb fejleményekről ezeken a hasábokon egész biztosan be fogunk számolni.