Beetlejuice 2: Rejtélyes lopások a forgatáson

Bár gőzerővel zajlanak a Beetlejuice 2 munkálatai, nagyon úgy tűnik, hogy a stáb munkáját egy rejtélyes szellem nehezíti meg.

Az NBC beszámolója szerint ugyanis több lopás is történt a Tim Burton rendezésében készülő produkció forgatási helyszínén az elmúlt tíz napban. Az első fosztogatásra július 14-én éjfél körül került sor. A helyszín biztonsági szolgálatának tájékoztatása szerint egy tök alakú díszítéssel ellátott lámpaoszlopot lopott el egy férfi, az illető egy kisteherautóval érkezett és menekült el a helyszínről.

Néhány nappal később újabb lopást jelentettek a rendőrségen. Egy csaknem 70 kg súlyú absztrakt, egy 9 ujjú kezet formáló kezet loptak el a díszletből, a darabról készült fotót meg is nézhetitek a fenti galériánkban.

A Variety magazin értesülése szerint a forgatás már a vége felé közeledik, így a most történt estek szerencsére nem lehetetlenítették el munkálatok lezárását. A Beetlejuice 2 a tervek szerint 2024 szeptemberében debütál majd, a film főszerepeiben pedig érkezik Willem Dafoe, Winona Ryder, Michael Keaton, Monica Bellucci, Jenna Ortega, Catherine O'Hara és Justin Theroux.

fantasy | vígjáték

Adam (Alec Baldwin) és Barbara Maitland (Geena Davis)  egy kedves és nyugalmas pár, akik halálos autóbalesetüket követően végre szeretnének örök nyugalomra lelni vidéki... több»