A Stranger Things 4. szezonjának fináléja annyi embert érdekelt, hogy azt a Netflix szerverei sem bírták.

Sok Stranger Things rajongó egy percet sem akart késni az új epizódok megtekintésével, és ebből lett a baj. Körülbelül 8:40 és 9:25 közötti időszakban csak az Egyesült Államokban több mint 16 000 jelentés érkezett a Netflix kimaradásáról, feltehetően a szerverek túlterheltsége miatt. Ez a downdetector.com weboldal adataiból derül ki, amely a streaming platformok, mobilszolgáltatók és egyéb szolgáltatások zavarát figyeli. Összehasonlításképpen: a panaszok szokásos száma ebben az időszakban körülbelül 40.

Gyakorlatilag a Stranger Things évadzárója iránt akkora volt az érdeklődés, hogy a Netflix összeomlott saját nézői súlya alatt. A felhasználók hibaüzeneteket kaptak, vagy csak egy fekete képernyőt láttak.

Bár a legsúlyosabb problémák körülbelül fél óra után ismét megszűntek, a kiesések különösen bosszantóak voltak többek között az USA keleti partján élő rajongók számára, ahol az epizódok hajnali 3-kor jelentek meg, a Twittert pedig el is árasztották az elkeseredett és humoros panaszok.

dráma | fantasy | horror | misztikus | sci-fi | thriller

Hopper Oroszországban raboskodik, ahol sok veszéllyel kell szembenéznie, amik emberi és nem emberi dolgok is egyaránt. Az Egyesült Államokban új problémák kezdenek jelentkezni,... több»