Közel 14 évvel ezelőtt került először bejelentésre, hogy remake-t kap A holló, most pedig hivatalosan is lezárult a projekt forgatása.

Az 1994-ben mozikba került eredeti film főszerepében Brandon Lee látható, aki tragikus módon életét vesztette a forgatás közben. Lee halála ugyan nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a film kultikussá váljon, mindezen túlmenően viszont a kritikusok és nézők is egyetértettek abban, hogy a színész pályafutása legjobb alakítását hozza a produkcióban.

A következő években A holló további három folytatást is kapott, ám ezekről talán jobb nem is beszélni. Némi reménnyel szolgált viszont, hogy Juan Carlos Fresnadillo és Corin Hardy bejelentették, hogy Jason Momoa főszereplésével, illetve  Bradley Cooperrel, Mark Wahlberggel, Tom Hiddlestonnal egy saját remake-t készítenek elő. Ez a projekt végül befuccsolt, idén áprilisban viszont a The Prague Reporter számolt be arról, hogy Rupert Sanders forgatja majd A hollót.

A legfrissebb értesülések szerint a munkálatok már le is zárultak, a forgatás Prága több ismert helyszínén zajlott, a nyersanyag pedig már a vágószobában van. A holló ráadásul is akármilyen szereposztást kapott, hiszen a címszerepben nem más, mint Bill Skarsgård lesz látható, további szerepben pedig érkezik Danny Huston, Fka Twigs és Baha Chbani.

84 A holló  (1994)

akció | dráma | fantasy

Eric Draven (Brandon Lee) egy évvel azután, hogy őt és menyasszonyát brutálisan meggyilkolták, rövid időre visszatér az élők sorába. A fiatal rockzenész halhatatlan... több»