Idén ősszel érkezik a mozikba a huszonötödik James Bond film, a Nincs idő meghalni. A MGM magasabb fokozatra kapcsolt, és ismét meglepett minket egy kis aprósággal a produkció promója kapcsán, ezúttal ugyanis egy kis ízelítőt kaphatunk a történet főgonoszából, akit nem mellékesen Rami Malek alakít majd.

Bár az új James Bond film premierje jó ideje csúszik már, ennél titokzatosabb főgonosszal aligha találkoztak a franchise rajongóik. Rami Malek karakteréről ugyanis mindeddig nem sok minden derült ki. Frissen érkezett viszont egy teaser, amely nem csupán a film akciójeleneteiből ad egy kis kóstolót, hanem maga Malek is beszél az általa alakított Safinról.

“Amit igazán ki akartam hozni belőle, az a nyugtalanság érzése. Hősnek érzi magát, ettől válik igazán félelmetessé. Bondnak ezt mindenképpen adaptálnia kell, ha fel akarja venni a harcot” - jegyzi meg Rami Malek a videóban.

A film rendezője, Cary Fukunaga szintén elmondta, hogy egy olyan karaktert igyekeztek megteremteni, amely nem csupán Bond, de a teljes  világ számára egyaránt félelmetesnek hat. A Nincs idő meghalni története szorosabban kapcsolódik majd a 2015-ös Spectre-hez, így maga Christoph Waltz és Léa Seydoux is visszatér a filmben.