84 A küldönc  (2020)

A Nincs idő meghalni premierje továbbra is várat magára, a kémfilmek rajongói számára azonban van még egy izgalmas meglepetésünk, íme a The Courier előzetese.

A film története valós eseményeken alapul. Greville Wynne brit üzletember egyik pillanatról a másikra egy nemzetközi kémjátszma kellős közepébe csöppen, miután a CIA felkérésére egy moszkvai kiküldetésre indul. Segítségével az Egyesült Államok hírszerzése részletesen is megismerheti a szovjet atomfegyverkezést, a későbbiekben pedig a kubai rakétaválságnak is véget vethet.

A The Courier eredetileg Ironbank címmel került bemutatásra a Sundance filmfesztiválon, a film rendezője, Dominic Cooke olyan produkciók kapcsán lehet ismerős a nézők számára, mint az Az a nap a tengerparton és a Rózsák háborúja.

Benedict Cumberbatch mellett Rachel Brosnahan, Jessie Buckley, Anton Lesser, Ondrej Malý, Merab Ninidze és Kirill Pirogov lesznek láthatóak a The Courier főbb szerepeiben, amely a tervek szerint az idei év márciusában debütál majd a mozikban.