Bennfentes streaming tipp: 4 új sorozat, amit nézned kéne a héten

Ezen a héten sem hagyják pihenni a sorozatrajongókat a nagy streaming-szolgáltatók, különösen a Netflix nem. A legnagyobb streaming-platformon három vadonatúj sorozat is debütál az előttünk álló napokban, de egy újdonságot ezúttal az Amazon Prime kínálatából is hoztunk nektek. Az alábbi négy sorozatot szerintünk semmiképp se hagyjátok ki!

#4

krimi | romantikus | vígjáték

Netflix

A 90-es évek varázsa és a félresikerült emberek, akik a bűn világában kötnek ki, miközben megmarad a szeretetük és az ártatlanságuk. Hová vezet majd az útjuk? több»

Mintha Quentin Tarantino Ponyvaregénye elevenedne meg ebben a '90-es évekbeli Indiában játszódó sorozatban. A főhős ezúttal Tipu, a szerelő, aki akaratán kívül kerül be a szervezett alvilágba. Ott viszont meglepően gyorsan alkalmazkodik és tanulja meg a szabályokat. Premier a Netflixen augusztus 18-án.
#3

73 Jodie, a kiválasztott  (2023)

(3) (2)

akció | dráma | kaland

Netflix

A tizenkét éves Jodie felfedezi, hogy Jézushoz hasonló képességekkel rendelkezik. Vajon válaszol-e a hívására, és beteljesíti-e a végzetét? több»

Jodie vásott rossz kölyök, aki tizenkét éves korában rájön, hogy Jézuséhoz hasonló képességekkel bír. De vajon ő lesz-e a következő megváltó vagy képességeivel csak a csajokat fogja lenyűgözni? Premier a Netflixen augusztus 16-án.
#2

dráma | krimi | misztikus

Amazon Prime Video

Mickey Bolitar története és új élete egy elvonón lévő anyával, egy halott apával, egy idegesítő nagynénivel és egy új iskolával New Jerseyben. több»

Sima gimis drámának indul a sorozat Mickey Bolitarról, akinek az apja egy autóbalesetben halt meg, az anyja pedig elvonón van. Ezért New Jersey-be kerül a nagynénjéhez, akivel nem jön ki jól. A suliban is a kirekesztettekkel köt barátságot, amivel rögtön céltáblává válik. De van egy romos ház az utcában, ami misztikus titkokat rejt és Mickey szerint apja halálához is köze lehet. Premier az Amazon Prime-on augusztus 18-án.
#1

dokumentum | sportfilm

Netflix

A nehézsúlyú bajnok elhagyja a ringet, és megpróbálja megélni a visszavonulást családjával, köztük feleségével, Parisszal, édesapjával, Johnnal és hat gyermekével. több»

Rendező: Nick Hornby, Josh Jacobs
Szereplők: Tyson Fury
Az aktuális nehézsúlyú világbajnok az egyik legmegosztóbb a sportág történetében. Tyson Fury a ringen kívül is megosztó személyiség, aki most egy reality sorozatban mutatja meg, hogy milyen életet is él. És nem csak a mázas felszínt. Premier a Netflixen augusztus 16-án.