Betörtek hozzá, kifosztották Miles Teller otthonát

A sztárok élete sem mindig játék és mese. Erről most Miles Teller és felesége, Keleigh Sperry is megbizonyosodhatott. A sztárpár otthonába ugyanis a napokban betörtek. A rendőrség nyomozást indított.

A hírek szerint a pár épp a színész 36. születésnapja alkalmából utazott el egy romantikus hétvégére Párizsba, amikor az eset történt. Míg a sztárok Európában tartózkodtak több elkövető betört a Los Angeles-i Studio Cityben fekvő otthonukba.

A rendőrségi közlemény szerint a behatolók a lakás hátsó üvegajtaján keresztül jutottak be az épületbe, amelynek ettől bekapcsolt a rendőrségre bekötött riasztója. Mire a rendőrség kiért a helyszínre, a betörők már elmenekültek, így nem történt letartóztatás. Ugyanakkor elrendelték a nyomozást az ügyben, ellenőrzik a biztonsági kamerák felvételeit is.

Arról nincs hír, hogy milyen értékeket raboltak el a színészpár otthonából, bár a beszámolók szerint alaposan feltúrták azt értékek után kutatva. A rendőrség szerint a betörők nem céltudatosan választották ki a sztárok otthonát.