Ahogy korábban beszámoltunk róla, George Millernek és a Warner Brosnak sikerült pontot tennie a Mad Max: A harag útja miatt kialakult pereskedési folyamatok végére.

A rendező azt is elárulta, hogy a jövőben két Mad Max film várható, amelyek közül először egy Furiosa eredettörténet jelenik majd meg. Bár az előkészületekről mostanáig nem sokat lehetett tudni, felmerült néhány komolyabb hír azzal kapcsolatban, hogy Millernek határozott elképzelései vannak a szereposztásokkal kapcsolatban.

Ennek apropóján a rendező már lefolytatott egy Skype beszélgetést Anya Taylor-Joy színésznővel, akivel kapcsolatosan egyelőre ugyan nem derült fény, kit is alakítana a filmben, feltételezhető azonban, hogy Furiosa fiatalabb énjét Jodie Comer formálná majd meg.

A castinggal kapcsolatban korábban már a Trónok harca sztárja, Richard Madden neve is felmerült, bár mindezt egyelőre sem a rendező, sem pedig maguk a színészek nem erősítették meg.

Annyi bizonyos azonban, hogy Miller már a jövő év elején belevágna a forgatásba, így nagy valószínűséggel a jövőben egyre gyakrabban hallhatunk majd a Furiosa előkészületeiről.