Néhány héttel az eredeti után megérkezett a Bosszúállók 4 magyar szinkronos előzetese.

Bár a jól ismert Marveles poénokból valószínűleg nem lesz hiány a Bosszúállók: Vígjátékban, az első trailer elég komor és depresszív atmoszférát sugall. Tony Stark a semmi közepén lebeg, már csak néhány órányi levegője van, a Földön maradt bosszúállók pedig tudatosítják, hogy Tanos valóban megtette, amit ígért: kiirtotta az élőlények felét.

A Bosszúállók: Végtelen háború igen magasra tette a lécet, sokan a Marvel eddigi csúcsteljesítményét látják a produkcióban. A kritikusok szerették a filmet, a közönség pedig több mint 2 milliárd dollár értékben váltott jegyet a képregény adaptációra világszerte. Így a Russo-fivéreknek (Joe és Anthony Russo) elég komoly elvárásoknak kell megfelelniük a jövő tavasszal érkező negyedik epizóddal.

A főbb szerepekben természetesen visszatért Robert Downey Jr.Scarlett JohanssonBradley CooperMark RuffaloChris HemsworthChris Evans és Jeremy Renner is.

A Bosszúállók: Végjáték 2019. április 24-től látható a mozikban. A friss, magyar szinkronos filmelőzetest idelent találjátok.