2019.09.06   szerző: csd   hozzászólások: 0

Brad Pitt számára az idei év egészen mozgalmasan zajlott, a színész ugyanis két nagy költségvetésű filmben is szerepet kapott.

Quentin Tarantino legújabb filmjében, a Volt egyszer egy Hollywoodban Cliff Booth karakterét formálhatta meg, a hamarosan nálunk is mozikba kerülő  Ad Astrában pedig főszerepben tűnik majd fel. A helyzet talán egy kissé a kilencvenes évekre hasonlíthat, amikor Pitt Hollywood egyik legkeresettebb színészének számított, a kérdés csupán az, hogy a karrierjének egy új reneszánszát láthatjuk-e kibontakozni.

Mindezzel kapcsolatban korábban maga Pitt is nyilatkozott a CQ magazinnak. Az interjúban elárulta, hogy a jövőben valószínűleg visszavonul a színészkedéstől, a szakmát azonban nem teljesen hagyja ott. „Más dolgokkal szeretnék most foglalkozni. Amikor már úgy érzed, valóban elérted azt, amit szerettél volna, új célokat tűzöl ki magad elé.”

Egyelőre egészen biztosan láthatják még a rajongók a közeljövőben a színészt jó néhány izgalmas szerepben, könnyen lehet azonban, hogy Pitt a kamera túloldalán folytatja filmes pályafutását.