Brandon Lee családja is megszólalt Alec Baldwin tragikus forgatásának kapcsán

Az elmúlt napokban az egész világot sokkolta az Alec Baldwin által okozott tragikus baleset, amely a Rust  forgatásán történt.

A színész egy kellékként használt fegyverrel súlyosan megsebesítette Halyna Hutchins operatőrt, illetve Joel Souza rendezőt. Mindkettőjüket azonnal kórházba szállították, Hutchins életét azonban nem tudták megmenteni az orvosok. Az ügy máris számos fordulatot vett, amelyekről korábban több alkalommal is beszámoltunk.

Számos hollywoodi sztár nyilvánított részvétet Hutchins szeretteinek, a szakma nagy része pedig támogatásáról biztosította Alec Baldwint, aki a hírek szerint lelkileg súlyosan összeomlott.

A hírre az elmúlt napokban Brandon Lee családja is reagált, a fiatal színész tragikus és kísértetiesen hasonló módon vesztette életét az 1994-ben megjelent A holló forgatásán. “Szívünk Halyna Hutchins, Joel Souza hozzátartozóival van, illetve mindazokkal, aki részese volt a Rust forgatásán történt tragédiának. Soha nem szabadna megtörténnie annak, hogy valaki életét veszti egy forgatáson” - tette közzé a család a Twitteren.