BRÉKING: Befutott a Dűne végső előzetese!

Denis Villeneuve kétségtelenül szereti teljesen felcsigázni a rajongók kedélyeit. Mostanáig kellett ugyanis várni arra, hogy végre debütáljon a Dűne végső, nagy előzetese, amivel egyszerűen nem lehet betelni.

A történet szerint a fiatal és tehetséges Paul Atreides hatalmas dolgok véghez vitelére van elhivatva, sorsa az Arrakis bolygóra vezényli őt, ahol az univerzum legértékesebb árucikkét bányásszák, a fűszert. Minden uralkodócsalád arra törekszik, hogy befolyása alá vonhassa az Arrakist, hiszen akié a fűszer, az uralja a teljes galaxist.

A Dűne igencsak parádés szereposztást ígér, hiszen a film egyik főszerepét alakító Timothee Chalamet mellett Oscar Isaac, Javier Bardem, Zendaya, Rebecca Ferguson, Jason Momoa és Josh Brolin is felbukkan a filmben.

A film a tervek szerint december 17-én érkezik a hazai mozikba, addig viszont érdemes megalapozni a hangulatot hozzá a friss előzetessel!

82 Dűne  (2021)

akció | dráma | kaland | sci-fi

Paul Atreides (Timothée Chalamet) egy zseniális és tehetséges fiatal férfi, aki hatalmas tettek véghez vitelére hivatott. Paulnak el kell utaznia az univerzum legveszélyesebb... több»