BRÉKING: Film készül Ozzy Osbourne-ról, de nem biztos, hogy pont erre vágytál

Már gőzerővel zajlanak az Ozzy Osbourne életrajzi film előkészületei, egyúttal azonban van egy kevésbé jó hírünk a rocksztár rajongói számára.

A Polygram Entertainment égisze alatt készülő produkció a tervek szerint Ozzy és Sharon Osbourne kapcsolatára fókuszál majd, amelybe már ugyan bepillantást nyerhettek a The Osbournes valóságshow követői, ezúttal viszont sokkal művészibb megközelítésben láthatjuk a párt.

“Kapcsolatunk gyakran volt vad és őrült, de halhatatlan szerelmünk összetartott minket. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a Sony Pictures és a Polygram közreműködésével bemutathajuk a történetünket” - nyilatkozta a közelműltban maga Sharon Osbourne.

Noha egyelőre nem látott bővebb információ a projekttel kapcsolatban, annyi bizonyos, hogy a produceri munkálatokat a pár gyermekei, Jack és Aimee Osbourne látják majd el, illetve Andrea Giannetti felügyeli majd az előkészületeket.

Az Osbourne életrajzi film tehát úgy néz ki, hogy mellőzi majd a rocksztár életét, amely nagy valószínűséggel mellőz majd minden botrányos sztorit.