BRÉKING: Itt a Star Wars IX végső előzetese!

A Disney jó előre beharangozta a Skywalker kora végső trailerét, és tartották is magukat az ígéretekhez: rengeteg új képsor a Star Wars IX legújabb előzetesében.

A Lucasfilm és a Disney ráfordult a Star Wars: Skywalker kora decemberi premierjét megelőző marketing hadjárat célegyenesére, innentől pedig egymást fogják érni az újabb és újabb anyagok, poszterek és jelenetfotók, a rajongói elméletekről nem is beszélve.

A friss trialerben természetesen az összes főbb szereplőnek jutott hely, a lázadók és az Első Rend közötti végső összecsapás, mely egyúttal lezárja a kilenc filmet felölelő Skywalker sagát piszkosul látványosnak és izgalmasnak ígérkezik.

Az enyhén szólva is megosztó nyolcadik epizód után a rendezői széket ezúttal J.J. Abrams foglalta el, akire ezúttal a filmes szakma legnagyobb feladata hárult: méltó lezárást kell adnia a filmtörténet legnagyobb popkulturális hatású franchise-ának.

A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Daisy RidleyMark HamillCarrie FisherDomhnall GleesonAdam DriverOscar IsaacJohn Boyega és Lupita Nyong'o .

A Star Wars: Skywalker kora december 19-től látható a mozikban. A friss előzetest idelent nézhetitek meg.