Új jelenetek a Trainspotting 2 nemzetközi előzetesében

Szuggesztív trailert kapott a kultfilm folytatása.

Húsz évet kell várniuk a rajongóknak a Trainspotting folytatására, hamarosan a mozikba kerül a folytatás. Bár az első trailert pár hete hozták nyilvánosságra, a nemzetközi trailerben számos új jelenetet láthatunk.  Kétség sem férhet hozzá, hogy Boyle pillanatok alatt képes megteremteni az eredeti film hangulatát.

Akárcsak az 1996-os kultikussá vált Trainspotting-ot, a második részt is az Oscar-díjas Danny Boyle rendezi, míg a főszerepekben az összes eredeti stábtag, vagyis Jonny Lee MillerEwan McGregor,Robert Carlyle és Ewen Bremner is visszatér.

A film hivatalos szinopszisa:

Egy lehetőség... melyet egy árulás követett. Húsz év telt el. Rengeteg minden változott, de számos dolog semmiben sem különbözik azokhoz az időkhöz képest. Mark Renton (Ewan McGregor) visszatér az egyetlen helyre, melyet otthonának nevezhetett. Spud (Ewen Bremner), Sick Boy (Jonny Lee Miller) és Begbie (Robert Carlyle) már várnak rá. Csakhogy nem ők az egyedüli barátok, akiket visszaköszönnek a múltból:  szomorúság, veszteség, öröm, bosszú, gyűlölet, szerelem, vágy, félelem, megbánás, kábítószer, önpusztítás és halálos veszély... melyek mind ott sorakoznak, hogy egy utolsó táncra invitálják.

A T2: Trainspotting 2017. február 10-től a mozikban!