Alig néhány hete került a mozikba a Pókember: Idegenben, amely lezárta a Marvel filmes univerzumának harmadik fázisát, a stúdió máris a jövőre koncentrál. Ennek fényében pedig hivatalossá is vált, hogy a negyedik fázis részeként elkészül a Thor 4.

Korábban, a 2017-ben mozikba került TThor: Ragnarök új életet lehelt a szériába, Taika Waititi rendezői és vizuális formanyelve pedig mondhatni új alapokra is helyezte film alapkoncepcióját. Szóval, akinek bejött Waititi rendezése annak máris két jó hírünk van, hiszen a The Hollywood Reporter magazin legfrissebb értesülései szerint a rendező a napokban írt alá egy új szerződést a stúdióval, miszerint ő készíti majd a negyedik részt is.

Noha minden bizonnyal a közelgő San Diegó-i Comic Conon többet is megtudhatnak majd a rajongók a filmmel kapcsolatban, az már most bizonyosra vehető, hogy Chris Hemsworth Thorként A galaxis őrzői 3-ban is feltűnik majd. Egyelőre azonban egyik film szinopszisával kapcsolatban nincsenek bővebb információk, mint ahogy azt sem tudni Hemsworth újra mennydörgés istenének pocakos alakját formálja-e majd meg.

Ami Taika Waititit illeti, korábban felmerült, hogy ő rendezi az Akira élőszereplős filmváltozatát, a Warnernél azonban némi fennakadásokba ütközött a forgatókönyv fejlesztése, így csúszás miatt a két film munkálatainak időpontjai annyira közel kerültek egymáshoz, hogy alighanem az Akirának várnia kell majd, amíg elkészül az új Thor film.