2018.06.13   szerző: hp   hozzászólások: 0

A Démonok között franchise újabb spin-offja eddig is az év legjobban várt horrorjai között szerepelt, de erre jó eséllyel még egy lapáttal rátesz majd az első trailer.

BRÉKING: Mindenki markolja meg jól a karfát, itt Az apáca első előzetese

Vártunk már, és végre megérkezett Az apáca első előzetese. A friss kedvcsináló láttán most már biztos, hogy a horrorok rajongóinak érdemes lesz feljegyezni a naptárunkba a premierdátumot.

Ami a történetet illeti, a szinopszis meglehetősen szűkszavúan fogalmaz, de annyi biztos, hogy a cselekmény középpontjába Burke atya áll, akit Romániába küldenek, hogy kivizsgálja egy apáca rejtélyes halálát.  

Corin Hardy (The Hallow) rendezésében készülő, sikervárományos horror főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Taissa FarmigaDemián BichirJonny CoyneBonnie AaronsCharlotte HopeIngrid BisuJonas BloquetSandra Teles, míg a forgatókönyvet Gary Dauberman és James Wan szerezte.

Az apáca hazai premierje szeptember 6-án esedékes. Az előzetest idelent találjátok.

65 Az apáca  (2018)

horror | misztikus | thriller

A démonok köztünk vannak – van, akinek egy életen át sikerül elkerülnie őket, és van, akinek az a foglalkozása, hogy szembenézzen velük. 1952-ben a napfényes Rómából kis... több»