Rhys Frake-Waterfield és Scott Jeffrey, a Micimackó: Vér és méz csapatának tagjai egy még ambiciózusabb folytatáson dolgoznak, miután a mikroköltségvetésű slasherjük váratlanul nagy sikert aratott. 

Az eredeti film, amely kevesebb mint 100 000 dolláros költségvetésből készült, meglepte a szakmát azzal, hogy világszerte közel 6 millió dolláros bevételt hozott, nem is olyan régen pedig az alapiskolásokra is a frászt hozták vele.  

A folytatás, amelynek költségvetése nagyjából tízszerese az elsőnek, szeptemberben fejeződött be, és az Olivier-díjas színész, Simon Callow, a továbbfejlesztett speciális effektek és a felfokozott akció, köztük egy tüzes láncfűrésszel hadonászó Micimackó is szerepel benne. 

Micimackó: Vér és méz 2 a tervek szerint 2024 Valentin-napja körül kerül a mozikba, egy évvel később pedig egy újabb folytatás is várható. A szóban forgó fotót a cikkünk galériájában találjátok.

horror

Egyszer volt, hol nem volt, Micimackó egy békeszerető plüssmackó volt, aki a többi állattal együtt élt az idilli Százholdas pagonyban, és persze a légynek sem tudott... több»