79 Az  (2017)

Az MTV Movie & TV Awards kapcsán a Warner több mint másfél percnyi anyaggal rukkolt elő a Stephen King adaptációhoz.

Az első kedvcsináló után végre egy promóval jelentkezett a Warner Bros., melyben nem csak a főszereplőkről, de az ikonikus horrorbohócról is többet tudhatunk meg.

A produkció rendezői székét a 2013-as Mama direktora, Andrés Muschietti foglalhatta el, míg film főbb szerepeit olyan színészek alakítják, mint Javier BotetOwen TeagueJaeden LieberherNicholas HamiltonSteven Williams és Megan Charpentier. A vérfagyasztó bohóc jelmezét a Hemlock Grove sztárja, Bill Skarsgård öltheti magára.

Kíváncsian várjuk, hogy teljesít majd a videó, ugyanis néhány hete az első teaser hatalmas rekordot döntött. Az előzetest mindössze 24 óra leforgása alatt 197 millióan nézték tekintették

A történet szerint miután a sorra tűnnek el a gyerekek a Maine állambeli Derry városából, néhány gyereknek szembe kell nézniük legnagyobb félelmükkel, Pennywise-zal, aki évszázadok óta rettegésben tartja a hozzájuk hasonlókat.

A Stephen King: AZ szeptembertől a hazai mozikban! Ha még többre vagy kíváncsi, ide kattintva látogass el a film adatlapjára, ahol fotókkal, új poszterrel és rengeteg filmes érdekességgel várunk, melyekből többek közt azt is megtudhatod, mik voltak Stephen King első szavai a film megtekintése után.