Cara Delevingne számos részletet feltár szexualitásával kapcsolatban a Planet Sex című új doku-sorozatában.

A színésznő és modell a Hulu és a BBC készülő hatrészes sorozatát a franciaországi Cannes-ban megrendezett MIPCOM eseményen népszerűsítette, ahol arról többek között arról is beszélt, hogy a sorozat forgatása közben részt vett egy "maszturbációs szemináriumon" is.

“Úgy mentem be a maszturbációs szemináriumra, hogy azt hittem, egy tanterem lesz, és lesz egy jegyzettömböm, ehelyett egy rózsaszín, bőr tornaszőnyeg volt a padlón, hat emberrel körülvéve, akik azt mondták: 'Nos, vedd le a fehérneműdet. Itt a síkosító’” - mondta a Delevingne.

“Nem gondoltam, hogy prűd lennék. Azt hiszem, én egy elég menő, fiatal és mindenre képes lány vagyok, de ezzel úgy voltam, hogy 'Bocs, de nem, egyáltalán nem, nem fogok ilyet csinálni” - tette hozzá a színésznő.

A dokusorozatban Delevigne minden egyes szexualitással kapcsolatos kérdéseket vizsgálja, különböző kultúrákat és közösségeket tekint meg, és saját tapasztalatait is megosztja a nézőkkel.

“Úgy érzem, hogy szükségem volt erre az életemben. Úgy döntöttem, hogy egy időre visszalépek a szerelemtől és a kapcsolatoktól, mielőtt ebbe belevágtam, ez pedig újra ráébresztett, hogy mennyire szükségem van arra, hogy bizonyos dolgokat helyrehozzak az életemben, és hogy továbblépjek” - tette hozzá a színésznő

A Planet Sex with Cara Delevingne november 29-én debütál a Hulu műsorkínálatában.