52 Lucas  (1986)

Felkavaró dokumentumfilmet készített Corey Feldman, amelyben  gyermekekkel szemben elkövetett szexuális visszaélés témáját feszegeti.

A film elvileg online streaming során jelent volna meg, ám a bemutató tizenötödik percében hackertámadás miatt leállt, a továbbiakban pedig Feldman közeli barátai láthatták a teljes játékidőt.

Feldman (My) Truth: The Rape of 2 Coreys című oknyomozói filmjében többek között azonban az egykori gyerekszínésszel, Corey Haimmel szemben elkövetett szexuális bűncselekmény elkövetőjeként Charlie Sheent nevezte meg, amely az 1986-ban történt Lucas című film forgatása alatt történt

Sheent korábban már Dominick Brascia vallomása is kapcsolatba hozta az esettel, ám mostanáig úgy tűnt, hogy a felkavarodott állóvíz egyszerűen csak leüllepedett. Correy a dokumentumfilmben arról is beszélt, hogy az eset mennyire megviselte Haimet.

“Ahogy elmesélte, ez nem egy egyszeri alkalom volt, ami csak úgy megtörtént, és túl lehetett lépni rajta. Nagyon részletesen beszélt ezekről a dolgokról” - jegyezte meg Feldman.

Bár Sheen még 2017-ben reagált a vádakra, amelyben teljesen elutasította mindezt, a frissen megjelent filmre egyelőre azonban nem érkezett válasz a színésztől.