2020.04.10   szerző: GGS   hozzászólások: 0

Három éve jelent meg Charlize Theron akció-kémfilmje, az Atomszőke, amely bár kritikusi szemmel nem volt egy világmegváltó, azért a kasszáknál szépen termelt. A legfrissebb hírek szerint a Netflix már az utolsó simításokat végzi, hogy az ő közreműködésükkel készülhessen el az Atomszőke 2!

Charlize Theron tovább keménykedik, jön az Atomszőke 2

Az első film története Lorraine Broughtonról, az MI6 szexis titkosügynökéről szól, akit azzal bíznak meg, hogy Berlinben szerezzen meg egy ügynökök neveit tartalmazó listát. Ha sikerrel jár, kideríthetik, ki a kettősügynök, és ki felelős más ügynökök haláláért.

A filmben Charlize Theron mellett olyan sztárok is felbukkantak, mint James McAvoy, Bill Skarsgård és John Goodman. A rendezői széket akkor David Leitch foglalta el, aki Antony Johnston és Sam Hart forgatókönyvét vitte vászonra. A forgatás nagyjából 30 millió dollárt emésztett fel, ugyanakkor világszerte végül 100 millió dollárt hozott a film a konyhára, vagyis anyagilag sikeresnek mondható. Nem csoda hát, hogy készülhet a folytatás.

Egyelőre nem sokat tudni az új filmről, de abban biztosak lehetünk, hogy Charlize Theron visszatér a szerepre, ahogy a forgatókönyvírók is. Azt viszont nem tudni még, hogy ki ülhet a rendezői székbe. Ha hinni lehet a híreknek, akkor a Netflix szeretne együtt dolgozni a 87Eleven stúdióval, akik az első filmet is készítették, mivel ők a piszok igényes akciójeleneteikről híresek. Többek közt ők készítették a John Wick filmeket is, illetve ők dolgoznak majd a The Division videojáték filmadaptációján is.