Chris Hemsworth alakítja Hulk Hogant!

A Netflix remekül időzítette legújabb életrajzi filmjének bejelentését, mivel ezen a héten kerül a mozikba a pankrátorcsaládról szóló Családi bunyó - a streaming-szolgáltatás pedig most arra készül, hogy megfilmesítse Hulk Hogan életét.

A Terry Bollea néven született pankrátor még életében legendává vált: a nyolcvanas években robbant be a köztudatba, és lett az akkori WWF egyik legismertebb és legkedveltebb alakja. A tévés ismertségtől egyenes út vezetett a filmszerepekig és a hatalmas bevételeket hozó merchandising üzletekig, így Hogan egy életre bebetonozta magát a köztudatba.

A hamarosan készülő film ezt a korai szakaszt szeretné felidézni, és igen komoly stáblista gyülekezik már körülötte: a címszerepet Chris Hemsworthnek szánják, akiről pontosan tudjuk, hogy nem esik nehezére keményen kigyúrni magát egy-egy szerep kedvéért.

A filmet az a Todd Phillips rendezi, aki jelenleg a nagyon várt Joker című, karaktertanulmányként jellemzett képregényfilmet készíti – a forgatókönyvet pedig a Jokernél már szintén bevált Scott Silver írja majd. Igen izgalmas felállás lesz majd, ahogy ők ketten felépítik a történetet és Hulkmania születésének legendáját.

Azért a világ természetesen nem fekete-fehér, így Hogannak is meggyűlt a baja egyszer-kétszer a médiával és a törvénnyel: a Gawker egyszer lehozott egy szexvideót, amin a pankrátor egy barátja feleségével hancúrozik – és olyan rasszista kifejezéseket is használ, ami miatt egy évre kitiltották a WWF utószervezetéből, a WWE-ből. Hogan természetesen beperelte az oldalt, ami így csődbe ment, a pankrátor pedig zsebre tett pár millió dollár vigaszdíjat. Nyilván nem ez a legszebb fejezet Hogan életében, és valószínűleg a filmbe sem kerül majd bele – és tulajdonképpen a rendezőn és az írón múlik majd, hogy mire fűzik majd fel a filmet.