Chris Pratt megerősítette, biztosan jön A galaxis őrzői 3

Chris Pratt szerint biztosan elkészül majd a A galaxis őrzői: 3. rész - csak még nem tudni pontosan, hogy mikor, hogyan és kivel, legalábbi ami a rendező személyét illeti.

A film forgatása és előkészületei ugyanis eléggé megcsúsztak az elmúlt hónapokban, amikor a Disney tavaly nyáron kirúgta az első két film rendezőjét, James Gunnt – mindezt az évekkel ezelőtt, Twitteren megosztott (valóban rossz) viccei miatt. A rendező ugyan többször bocsánatot kért, és nyilvánosan biztosított mindenkit arról, hogy azóta megváltozott, és már sosem írni ki ilyeneket, a stúdió hajthatatlan volt.

Még a filmek sztárjai is közzétettek egy nyilvános petíciót a rendező védelmében, de ez sem hatotta meg a vezetőségt, holott az egész stáb - Bradley Cooper, Vin Diesel, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan és Pom Klementieff is aláírták.

A színészek közül Bautista akadt ki a legjobban, és ő volt az, aki a legtöbbet beszélt a Disney szerinte elhibázott döntéséről. Sőt – egyszer még azt is mondta, hogy elgondolkozik azon, hogy egyáltalán visszatérjen-e a szerepbe.

A produkciónak tehát jelenleg nincs vezetője – de Pratt ennek ellenére azt nyilatkozta, hogy ő is és a stáb többi tagja is nagyon szeretné a trilógiát úgy lezárni, hogy valami nagyon, fontosan és jelentőségteljeset adjanak a rajongóknak. A film tehát készül – valahogy és valahol -, ne aggódjunk.