Chris Rock (galériánkban) lesz az első sztár, akinek fellépését élőben közvetítik a streaming platformon, írja a Variety.

Bár egyelőre nem sokat tudunk a különkiadásról, ez egy komoly lehetőség lehet a Netflix számára, hogy a jövőben több tartalmat streameljen élőben az előfizetőinek.

Chris Rock különkiadása várhatóan a jövő év elején kerül bemutatásra, ez lesz a harmadik együttműködése a Netflixszel. Korábban már forgatott egy Tamborine című különkiadást, és a 2022-es Netflix Is A Joke-hoz is csatlakozott.

"Chris Rock generációnk egyik legikonikusabb és legfontosabb komikus hangja" - mondta Robbie Praw, a Netflix stand-up és komikus formátumokért felelős alelnöke. "Izgatottak vagyunk, hogy az egész világ átélhet egy élő Chris Rock-komédiát, és részese lehet a Netflix történetének. Ez egy felejthetetlen pillanat lesz, és nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Chris viszi tovább ezt a fáklyát".

A Will Smith-től kapott ponfon után a humorista-színészt egyébként felkérték a 2023-as Oscar-gála vezetésére, melyre határozott választ adott.