Christopher Nolannek nincs okostelefonja, nem ír e-maileket, és ez még nem minden!

Christopher Nolan azt állítja magáról, hogy nincs okoskészüléke, az asszisztense kezeli az e-mailjeit, és a forgatókönyveit pedig egy internetkapcsolat nélküli számítógépen írja.

A rendező mindezt a The Hollywood Reporter magazinnak árulta el egy friss interjú során, miszerint egész egyszerűen sokkal jobban élvezi a “hagyományos” dolgokat a mindennapokban.

“A gyermekeim valószínűleg az mondanák, hogy én egyszerűen egy ‘gépromboló’ vagyok. Persze ezt el kell, hogy utasítsam, mivel azt gondolom, hogy mindaz, amit ma a technológia nyújtani tud, csodálatos. Az viszont a személyes döntésem, hogy mennyire kapcsolódok hozzá” - mondta a rendező.

Nolan azt is hozzátette, hogy ez a fajta távolságtartás az is van jelen az életében, mivel úgy érzi, hogy a technológia máskülönben elvonja a figyelmét a munkától. “Ha valamilyen anyagon dolgozok és a saját forgatókönyveimet írom, akkor nem lenne túl hasznos számomra, ha egész nap egy okostelefonon ülnék” - tette hozzá Nolan.

A rendező azt is elárulta, hogy annak idején személyesen repült Írországba, hogy átadja Cillian Murphynek az Oppenheimer forgatókönyvét, majd megvárta, hogy a színész elolvassa azt.

“Tudom, hogy sokan azt fogják kérdezni, miért titkolózom. Erről szó sincs. Ez a magánélet kijelölése zért, hogy kipróbálhassunk dolgokat, hogy hibázhassunk, hogy a lehető legkalandosabbak legyünk. És hogy le tudj ülni valakivel, aki épp most olvasta, amit írtál, és megtudhatod a véleményét, és láthatod, hogyan kapcsolódik hozzá, nagyon emberi módon, szemtől szemben” - mondta a rendező.

77 Oppenheimer  (2023)

dráma | életrajzi | történelmi

SkyShowtime (2024.03.21.)

A második világháború egyik legborzalmasabb hozadéka az atombomba feltalálása, amelynek első és egyben utolsó bevetése sokkolta a világot. J. Robert Oppenheimer nevéhez... több»