Colin Farrell és robot bébiszitter az év egyik legjobban várt sci-fijében, itt az előzetes (After Yang)

Befutott az Búcsú Yangtól című, Colin Farrell főszereplésével készülő drámai sci-fi első előzetese.

Előzetest kapott az Alexander Weinstein "Saying Goodbye to Yang" című novellája alapján készült After Yang című sci-fi, melynek cselekménye egy olyan világban játszódik, ahol az emberek robotgyerekeket vásárolnak bébiszitternek a saját gyermekeik számára. 

A történet szerint egy házaspár, Jake (Colin Farrell) és Kyra (Jodie Turner-Smith) megvásárolja Yangot (Justin H. Min) örökbefogadott lányuk, Mika (Malea Emma Tjandrawidjaja) számára, hogy segítsen neki kapcsolatban maradni kínai örökségével. Miután Yang meghibásodik, Jake útra kel, hogy megtalálja a módját, miként javítsa meg azt, és időközben pedig rádöbben, mekkora szakadék tátong közte és a családja közötti távolságot, melyről tudomása sem volt korábban. 

Az After Yang világpremierje tavaly júliusban volt a Cannes-i Filmfesztiválon, ahol kimondottan pozitív kritikai fogadtatásban részesült. Az észak-amerikai premier januárban volt Sundance Filmfesztiválon, ahol elnyerte az Alfred P. Sloan-díjat.

A hazai forgalmazásról egyelőre nincsenek információk, viszont az előzetest idelent mutatjuk.

dráma | sci-fi

Egy olyan világban, ahol a szülők robotokat vásárolnak élő bébiszitter gyanánt, egy apa és lánya megpróbálja megmenteni robot családtagjuk, Yang életét. több»