Courtney Cox is visszatér a Sikoly 5-ben!

Bár jó ideje meglehetősen csendes volt a Sikoly 5 háza tája, a produkció előkészületeivel kapcsolatban újabb izgalmas hírek röppentek fel.

Az értesülések szerint ugyanis Courteney Cox hivatalosan is visszatér a folytatásban mint  Gale Weathers. Bár egyelőre nincsenek bővebb információk azzal kapcsolatban, pontosan milyen szerep is jut majd a karakternek a történetben, mindenesetre a felröppent pletyka szerin a Cox már alá is írta a s

zerződést.

A Sikoly 5-ben David Arquette is felbukkan majd, akivel még az első rész forgatásán ismerkedtek meg, majd 2013-ig házasságban is éltek. A Sikoly 5 forgatókönyvén egyébként  James Vanderbilt és Guy Busick dolgozik, akik egy korábbi interjúban azt is elmondták, hogy Gale Weathers nélkül el sem tudják képzelni a filmet:

“Hatalmas rajongói vagyunk a munkásságának, nagyon izgatottak vagyunk, és alig várjuk, hogy csatlakozzon a Sikoly széria újabb fejezetéhez!”

Bár a pontos premierdátum egyelőre nem tudható, annyi bizonyos, hogy a tervek szerint a Sikoly 5 2021-ben debütál majd a mozikban.