Creed 2 – Victor Drago kellemetlen ellenfélnek bizonyul majd

Az MGM nem bízza a véletlenre a Creed II. sorsát, és egy friss videóval tüzeli a rajongók várakozását. A fél perces ízelítő középpontjában a film negatív karaktere áll, Victor Drago – akit apja, Ivan Drago kifejezetten a Rocky Balboa és Adonis Johnson iránt érzett gyűlöletre nevelt. Amellett természetesen, hogy közben kiváló és félelmetes bokszolót is faragott belőle.

A videóból kiderül, hogy Florian Munteanu, a profi román bokszoló kiváló választás volt a szerepre: már puszta jelenlétével és fizikai megjelenésével is kellően fenyegető, hát még a ringben. A Creed II története szerint ugyanis Adonis – akit ismét Michael B. Jordan alakít – elfogadja a fiatal Drago kihívását, és megküzd vele, hiszen mind a kettejüket olthatatlan bosszúszomj vezérli, és szeretnének egyszer és mindenkorra leszámolni a múltjukkal. Adonis oldalán ott az elmaradhatatlan mentor, a  Sylvester Stallone alakította Rocky, míg Victor mellett apja, Ivan Drago áll, akit Dolph Lundgren játszik. Aki, nem mellesleg, felelős Adonis apjának haláláért.

A filmben tehát nem csak a kőkemény izmok és öklök, hanem hatalmas és heves indulatok is egymásnak feszülnek, míg Adonis a hétköznapokban próbál szerető és óvó apja lenni frissen született gyermekének. A drámai feszültség tehát garantált – és bár a film új rendezőt kapott Steven Caple Jr. személyében, Stallone bábáskodása mellett remélhetjük, hogy a második rész is hozza majd az előző színvonalát.

Itt pedig a videó, amin bemutatkozik Victor: