Csontrepesztő szuperhős thrillerrel jön Stallone

Az utóbbi időben meglehetősen csendes Sylvester Stallone készülő filmjének, a Samaritan háza tája, a jelenleg zajló CinemaConon viszont ismét izgalmas részletek láttak napvilágot a produkcióval kapcsolatban.

Az eseményen résztvevő rajongók már láthatták a film első előzetesét, akik elmondása szerint Julius Avery legújabb rendezése egy igencsak üde színfolt lesz majd a szuperhősfilmek között.

A film története szerint a hajléktalanként élő Stanley Kominski mindennapjai semmi másról, csakis a túlélésről szólnak. Az idős férfi az utcákat járva összegyűjt minden szemetet, amely hasznos lehet a számára.

Stanley egy nap belefut egy utcai verekedésbe, amely során megment egy fiatal srácot, Sam pedig felismeri megmentőjében a legendás szuperhőst, Samaritant, akit a nyilvánosság 30 éve halottnak hisz.

A produkció már a leírtak alapján érezhetően más lesz, mint az eddigi szuperhős filmek, hangulatában viszont jórészt M. Night Shyamalan kultikusnak számító Sebezhetetlen című rendezését, illetve a John Wick széria brutális akcióit idézi majd meg.

A Samaritan utómunkálatai jelenleg is gőzerővel zajlanak, a tervek szerint pedig 2022. augusztusában kerülhet a mozikba olyan nevekkel a főbb szerepekben, mint Pilou Asbæk, Moisés Arias, Martin Starr, Dascha Polanco, Javon 'Wanna' Walton és Shane Berengue.

dráma | misztikus | sci-fi | thriller

David Dunn (Bruce Willis) egy szörnyű vonatbalesetet él túl egyetlen karcolás nélkül. A biztonsági őrnek nem ez az első ilyen esete: voltaképpen soha nem szenvedett semmilyen... több»