Az év legsikeresebb német vígjátéka a Fák jú tanár úr! rendezőjétől már a mozikban (Nyílt titok)

Már a mozikban a Fák jú tanár úr!-trilógia rendezőjének, Bora Dağtekin legújabb filmje (Nyílt titkok), mely hatalmas sikert aratott Németországban, és az év legsikeresebb német gyártású produkciója lett. Mi sem maradunk le róla!

Három nő (Karoline Herfurth, Jella Haase,és Jessica Schwarz) és négy férfi (Elyas M'Barek, Florian David Fitz, Frederick Lau, Wotan Wilke Möhring). Mindenkinek van mobiltelefonja, ez tehát összesen hét mobiltelefont jelent. Egy este, amikor a baráti társaság együtt vacsorázik, támad egy ötletük. A játék szabályai a következők: mindenki az asztal közepére teszi a mobiltelefonját, és nem számít, ki milyen képeket vagy üzeneteket kap, legyenek bármilyen rövidek is, mindent meg kell osztania a többiekkel. Telefonálni csak a kihangosítva éri. Ami szórakoztató időtöltésként indul, csakhamar nem kis feszültséghez, kínos és feszült pillanatokhoz és meglepetésekkel teli helyzetekhez vezet. 
A Perfetti Sconosciuti című olasz film német remake-je Bora Dağtekin (Fák jú tanár úr! széria) a legnagyobb német sztárokat válogatta össze, köztük olyan, hazánkban is népszerű színészekkel, mint  Elyas M’Barek (Fák jú tanár úr!), Karoline Herfurth (Szerelmes SMS), Florian David Fitz (100 dolog) és Jella Haase (25 Km/h - Féktelen száguldás).

Íme 6 érdekesség a premierfilmről, amit nem árt tudnod, mielőtt jegyet váltasz:

  • Az olasz Perfetti Sconosciuti című film német remake-je.
  • A film forgatása 2019. január 18. és március 28. között zajlott. A munkálatok döntő részére a müncheni Bavaria filmstúdióban került sor.
  • A maga 5 millió eladott mozijegyével és 44 millió eurós bevételével ez film a legsikeresebb német film 2019-ben.
  • A film világpremierje 2019. október 21-én volt Mathäser Filmpalotában, Münchenben.
  • A 2020-as Romy Awardson a film elnyerte az Akadémia Díját.
  • A filmet beválogatták a 2020-as Német Filmdíj jelöltjei közé.

Hazai premierdátum: 2020.10.22.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni:

dráma | romantikus | vígjáték

Három nő (Karoline Herfurth, Jella Haase,és Jessica Schwarz) és négy férfi (Elyas M'Barek, Florian David Fitz, Frederick Lau, Wotan Wilke Möhring). Mindenkinek van mobiltelefonja,... több»