Deadpool 3: 70%, hogy van egy jó hírünk, ha nem bírod már kivárni a filmet!

Még csupán augusztus van, de a Marvel továbbra is gondoskodik arról, hogy az év végéig se maradjunk szuperhősök nélkül. Három sorozat és egy egészestés film után tovább öt produkció megjelenésére számíthatunk az előttünk álló hónapokban, ez azonban még nem minden.

Noha meglehetősen csendes az utóbbi időben a Deadpool 3 háza tája, Ryan Reynolds egy friss interjúban azonban egy igencsak biztató hírrel szolgált a projekttel kapcsolatban. A kérdésre ugyanis, hogy 2022-ben várhatóan megkezdődik-e a film forgatása a színész az alábbit válaszolta:

“Hogy mégis mekkora az esélye mindennek. Nehéz lenne megmondani, talán 50-50 százalék. Várjunk csak...augusztus van? Akkor hetven százalékot mondok” - jegyezte meg Reynold, majd hozzátette, hogy már nagyon közel járnak a Deadpool 3 forgatókönyvének lezárásához, amelyen Wendy Molyneux és Lizzie Molyneux-Loeglinnel dolgoznak.

81 Deadpool 2  (2018)

akció | kaland | sci-fi | vígjáték

Wade Wilson, azaz Deadpool túlél egy majdnem végzetes kimenetelű ostoba balesetet, ám az is lehet, hogy az egy előre eltervezett támadás volt. Szerencsétlenségben hősünk... több»