A nagy izgalommal várt Deadpool széria folytatásához – amit jelenleg még forgatnak – két új nagyágyú is csatlakozik.

A 3. részben folytatódik az első két epizód történetvezetése, addig addig Ryan Reynolds mellé Hugh Jackman is csatlakozik a filmhez, aki újra eljátssza ikonikus szerepét Farkasként. Emellett Channing Tatum a hírek szerint Gambit szerepében is feltűnik majd.

X-Men csatlakozik a Marvelhez: hivatalosan is megerősítették, hogy Hugh Jackman karakterével, X-Men csatlakozik a Marvel-univerzumhoz. Ez lesz az első teljes szereplő átvétel. A Fox korábbi X-Men univerzuma ezentúl a Marvel Cinematic Universe (MCU) része lesz.

Bár a WandaVízió és a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmekben előfordult már karakter átvétel Sir Patrick Stewart visszatérésével Charles Xavier professzor szerepében, ez a Deadpool és Farkas által vezetett átmenet megszilárdítja az X-Men beilleszkedését a Marvel Studiosba.A Deadpool 3. része közvetlenül az  X-Men-féle Logan - Farkas történetének lezárása előtt játszódik. 

Más, szeretett X-Men karakterek is visszatérnek a  készülő filmben. Channing Tatum alakítja majd a népszerű X-Men karaktert, Gambitot, egy olyan szerepet, amellyel korábban már sikertelenül próbálkozott. Emellett olyan karakterek is feltűnnek majd az új Deadpool filmben, mint Negaszonikus Tini Torpedó (Briana Hildebrand), Yukio (Shioli Kutsana), a Kolosszus (Stefan Kapacic) és Vanessa Carlysle (Morena Baccarin), aki bár nem X-Men-tag, de az X-Force tagja volt.

Végül a rajongók izgatottan várhatják, hogy Jackman újra eljátssza legendás szerepét Farkasként.

A többi X-Men karakter, például X professzor vagy Magneto esetleges szerepeltetése még nem került megerősítésre, ami tovább fokozza a várakozást a sikeres franchise elkötelezett rajongói körében.

A Deadpool 3, a Marvel Studios népszerű filmsorozatának harmadik része 2024-ben kerül a mozikba, bár hivatalos címet még nem jelentettek be.

akció | sci-fi | vígjáték

A Deadpool franchise harmadik része, melyben a közönségkedvenc karakter mellett visszatér Rozsomák szerepében Hugh Jackman. több»