Demi Moore még mindig lélegzetelállítóan fest. A színésznő egy új fotósorozatban mutatta meg magát, és mondani se kell, hogy ezek a képek azonnal lázba is hozta az internet népét.

Kétségtelen, hogy az 59 éves színésznőnek továbbra sincs mit takargatnia, így a fürdőruhás fotók igazán önmagukért beszélnek. Demi Moore az Andie Swim kollekciójában pózol, egyúttal pedig formás idomait is megcsodálhatják a követői.

“Lehet, hogy holnap lesz az ősz első napja, de a nyár egy mindset” - írja Moore az Instagramon megosztott képek mellett.

A színésznő még a nyár elején mutatta be legújabb fürdőruha-kollekcióját, amelyet Melanie Travisszel közösen alkottak meg. “Annyira jó móka volt ezeket a darabokat megalkotni, és remélem, ti is annyira szeretitek őket, mint amennyire mi szerettük elkészíteni őket!” - nyilatkozta korábban a színésznő.

Demi Moore saját elmondása szerint nagy rajongója a márkának, az Andie Swim pedig egy új, ugyanakkor vintage ihletésű kollekciót szeretett volna összehozni. A színésznő legutóbb egyébként az idén megjelent A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya című filmben volt látható.

akció | krimi | thriller | vígjáték

Nicolas Cage szerepében... Nick Cage. Hollywood egyik legnagyobb sztárjának pályafutása, úgy tűnik, hogy hullámvölgybe ért, ráadásul anyagi helyzete is kilátástalannak... több»