Demi Moore és Bruce Willis hosszú ideig Hollywood álompárjának számítottak, a két színész még az 1987-es Zsarulesen bemutatóján ismerték meg egymást, a későbbiekben pedig több közös produkcióban is együtt szerepelt.

Moore és Willis végül 1998-ban váltak el, a házasságukból három közös lányuk született, az egykori álompár pedig a mai napig szoros barátságot ápol, a 2020-as évben történt lezárások alatt pedig egy kis időt is töltöttek egymással.

Ez a kapcsolat viszont már kevésbé mondható harmonikusnak a filmvásznon, hiszen Demi Moore két alkalommal is végzet Bruce Willisszel. Az Öldöklő vágyak történetében Cynthiát alakító Moore ráadásul enyhén szólva sem válogatott az eszközökben, a film egyik legmegrázóbb jelenetének számít ugyanis az a mozzanat, amikor a nő egy kartonvágóval vágja át legjobb barátja abuzív férjének torkát, akit Willis alakít.

Ennél mondhatni kevésbé sokkolóbb már az a megoldás, amivel Demi Moore a Charlie angyalai: Teljes gázzal filmben élt. Noha Willis csupán egy kisebb cameo erejéig bukkan fel a sztoriban, ez neki szánt kevés játékidő is pusztán arra szolgált, hogy a film főgonosza Madison Lee orvul levadássza a férfit.