Disney+: Szívszorító dokusorozat készült Ed Sheeranről, itt az előzetes

Megható sorozat készült Ed Sheeranről, amelyben a népszerű énekes életének minden felemelő és drámai pillanatát megismerhetik a rajongók. Megérkezett a Ed Sheeran: The Sum of It All előzetese.

Május harmadikán debütál a Disney+-on az a négy részből álló dokusorozat, amely Ed életének minden hullámvölgyét elénk tárja. “Ebből a srácból nem lesz popsztár. Teljesen valószerűtlen” - mondja a trailer elején maga az énekes.

A bejátszásban a továbbiakban gyerekkori videókból és a legnagyobb sikert aratott koncertfelvételekből való rövid vágások váltják egymást. Együtt láthatjuk egy csodálatos karrier kezdetét, Ed leírja, hogyan ismerkedett meg legjobb barátjával, Jamal Edwards-szal, aki az első nagy áttörésben segítette, majd beszél ennek a barátságnak a mélységéről, és hogy miként élte meg Jamal halálát.

A sorozatban megjelenik az énekes felesége, Cherry Seaborn is, akivel két közös gyermekük szültetett. “Minden sokkal jobb lett az életemben, amikor Cherry belépett az életembe” - mondja Sheeran. A sorozat azonban Cherry egészségügyi problémáira is kitér, és arra, hogy ez milyen áldozatot követelt a párjától.

Nemrég Ed elárulta, hogy sötét időszakon vannak túl, mivel Cherrynél daganatot diagnosztizáltak, amit csak azután tudtak kezelni, hogy megszülte második gyermeküket, ezt követően pedig egy vágást láthatunk arról, ahogy az énekes a könnyeivel küszködik, amint mindezt megpróbálja érzelmileg feldolgozni.

dokumentum

Ez a minisorozat Ed Sheeran magánéletét követi nyomon, aki többek között arról beszél, miként hatott életének egy nehéz időszaka a személyiségére és a zenéjére.... több»

Rendező: David Soutar
Szereplők: Ed Sheeran