Dolph Lundgren játssza az Ovizsaru 2 főszerepétA kép forrása: movieweb.com

A szőke akciósztár lép Arnold Schwarzenegger nyomdokaiba.

Még júniusban merült fel a pletyka, hogy a Universal rebootot tervez az Arnold Schwarzenegger nevével fémjelzett, 1990-ben bemutatott Ovizsaruhoz. Csakhogy mint kiderült, mégsem újrakezdésről van szó, ugyanis a stúdió végül a folytatás mellett döntött, melynek főszerepét a Feláldozhatók akciósztárja, Dolp Lundgren játssza.

Bár egyelőre nincs hivatalos premierdátum, de abban biztosak lehetünk, hogy a film nem kap majd mozis premiert. A film forgatási munkálatai jelenleg is zajlanak, az első előzetes az idei év végére várható.

Ami a történetet illeti, a Universal az Ovizsaruval megegyező mederben kívánja folytatni a sztorit, vagyis adott egy nyomozó, akinek be kell épülnie a lurkók közé, hogy felgöngyölítsen egy bűnügyet.

A filmet a B-kategóriás filmekkel karriert építő Don Michael Paul rendezi. Dolph Lundgren első családi filmjéig 2016-ig kell várnunk. Egyes híresztelések szerint az Ovizsaru a jövőben sorozat formájában folytatódhat a tévék képernyőin, azonban arról egyelőre nincsenek információk, hogy Lundgren vajon ott is elvállalná-e a főszerepet.