Durván kiakadt Carrie Fisher családja

Idén decemberben érkezik a Skywalker kora, amelyben még egyszer utoljára láthatják a rajongók a közel három éve elhunyt Carrie Fishert, aki Leia Organat alakította a kultikus filmszériában.

Noha Fisher sajnos már nem élhette meg a Skywalker kora munkálatait, a rendező, J.J. Abrams elmondásai szerint sikerült felhasználni néhány korábbi fel nem használt felvételt az Az ébredő Erőből.

Három évvel a színésznő halála után ráadásul egy új életrajzi könyv is várhatóan napvilágot lát Carrie Fisher: Life On The Edge, Sheila Welter közreadásában, amelynek megjelenését az elhunyt családja egyáltalán nem támogat.

Bryan Lourd, Fisher özvegye, illet lánya, Billie Catherine Lourd egy hivatalos közleményben reagált a kötet érkezésére. „Nem ismerek semmilyen Ms Wellert, és a lányom, Billie sem. Legjobb ismeretem szerint pedig maga Carrie sem ismert ilyen nevű hölgyet” – írja Lourd.

„Carrie minden rajongójának és barátjának úgy gondolom, fontos tudnia mielőtt megveszi ezt a könyvet, hogy tisztában legyen a fenti információkkal. Az egyetlen olyan életrajzi könyv, amit érdemes róla elolvasni, azt maga Carrie írta, amelyben mindent elmondott magáról, amiről tudnunk kellett” – olvasható a család hivatalos közleményében.