Henry Cavill a napokban hivatalosan is bejelentette, hogy visszatér Supermanként. Persze mindez nem kevés “izommunkába” került, hiszen maga Dwayne Johnson szorgalmazta Cavill újból castingolását.

“Évekig küzdöttünk azért, hogy visszahozzunk. Mindig nemet mondtak. De a producerek, Dany Garcia, Hiram Garcia és jómagam számára a 'nem' soha nem volt opció. Nem tudjuk intelligensen és stratégiailag felépíteni a DC univerzumunkat minden idők legnagyobb szuperhőse nélkül. Számunkra mindig a rajongók lesznek az elsők” - írja Johnson az Instagramon.

“Bármilyen vadul hangzik is, ezt a "rajongók az elsők" filozófiát még akkor tanultam meg, amikor bolhapiacokon birkóztam 40 dollárért meccsenként, jóval a WWE fényei előtt. Isten hozott itthon, Superman” - teszi hozzá a színész.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dwayne Johnson (@therock) által megosztott bejegyzés

Ehhez kapcsolódóan maga Cavill is korábban megjegyezte, hogy valójában soha nem adta fel a reményt, hogy újra magára öltse Superman köpenyét: “Csodálatos, hogy most itt lehetek és újra erről beszélhetek. Olyan fényes jövő áll a karakter előtt.”

A Variety magazin egyébként a napokban számolt be arról, hogy egy új Superman projekt is fejlesztés alatt áll, amelyben ismét Cavill viszi majd a címszerepet. A produceri teendőket Charles Roven látja el, ám egyelőre keresik az írókat.

64 Black Adam  (2022)

akció | fantasy | sci-fi

Black Adam, Marvel Kapitány ősi egyiptomi elődje sikeresen eljut napjaink világába, hogy kihívja Marvel Kapitányt és segítőit. Miközben Black Adam megpróbálja tisztázni a... több»