Dwayne Johnson azt mondja, hogy ő lobbizott azért, hogy Black Adam és Shazam eredettörténetét két külön filmre osszák, miután látta a Shazam! forgatókönyvének első vázlatát.

“Amikor a film első vázlata eljutott hozzánk, a Black Adam és a Shazam! kombinációja volt: két eredettörténet egy filmben. Ez volt a cél. Amikor ezt olvastam, zsigerből tudtam, hogy nem csinálhatjuk meg ezt a filmet. Hihetetlenül rossz szolgálatot tennénk Black Adamnek” - mondta Johnson a Vanity Fairnek.

Johnson hozzátette, hogy szerinte a két karakter eredettörténete egyáltalán nem működött volna ugyanabban a filmben, ezért minden követ megmozgatott azért, hogy kiharcolja az önálló Black Adam filmet.

“Azt mondtam: 'Én tényleg úgy gondolom, hogy meg kellene csinálni a Shazam! című filmet, csináljátok, de meg azt a filmet önmagában, abban a hangnemben, ahogyan ti akarjátok. Szerintem ezt is külön kellene csinálnunk’” - mondta a színész.

A Black Adam egyébként idén októberben érkezik a hazai mozikban, míg a Shazam 2 - Az istenek haragja megjelenése decemberre várható.

64 Black Adam  (2022)

akció | fantasy | sci-fi

Black Adam, Marvel Kapitány ősi egyiptomi elődje sikeresen eljut napjaink világába, hogy kihívja Marvel Kapitányt és segítőit. Miközben Black Adam megpróbálja tisztázni a... több»